Icare søger forældre til børn med selvmordshandlinger til forskningsforsøg

Vi leder derfor efter forældre til børn med selvmordshandlinger, som vil hjælpe os med at afprøve hjemmesiden.

På hjemmesiden vil du finde nyttige oplysninger om, hvordan man kan støtte sit selvmorstruede barn, samt telefonnumre og adresser på f.eks. telefonrådgivning, privat og offentlig hjælp.

Hjemmesiden indeholder desuden videointerviews af forældre (genindspillet af skuespiller), der fortæller omkring forskellige problemstillinger og en ’rådgivningsrobot’, Roberta, som kan guide dig i at træffe vigtige beslutninger.

Forløb

Vi håber, at 80 personer som har et barn med selvmordsadfærd, ønsker at deltage i forskningsprojektet. Halvdelen af deltagerne vil ved lodtrækning blive tilbudt adgang til hjemmesiden, som de vil afprøve i en periode på 3 måneder. Den anden halvdel kommer på venteliste og vil få adgang til hjemmesiden efter 1 måned.

Der vil blive sendt elektroniske spørgeskemaer til alle deltagere, som deltageren vil blive bedt om at udfylde ved opstart, efter 1 måned og sidste gang efter 3 måneder.

Hvis du siger ja til at deltage, så vil du ved lodtrækning enten få adgang til hjemmesiden ved opstart eller komme på en venteliste og få adgang til hjemmesiden efter en måned. Som tak for udfyldte spørgeskemaer vil vi give dig gavekort.

Hvis du gerne vil vide mere om at deltage så kan du kontakte forskningsassistent Eybjørg Egilsdóttir på tlf. 21 17 23 50 eller mail eybjoerg.egilsdottir@regionh.dk

Du kan også tilmelde dig her